HomeFeaturedFocusOppo A92s a trecut de certificari, lansarea este iminenta

Oppo A92s a trecut de certificari, lansarea este iminenta

Oppo A92s

Un nou terminal din zona mid-range pare foarte aproape de apriția oficială. Tocmai a trecut etapele de certificare, după ce își făcuse apariția și prin aplicațiile de benchmark. Este vorba despre Oppo A92s, un telefon cu o linie de design destul de interesantă pe spate, care îl face oarecum unic. Cele patru camere foto sunt integrate într-un modul pătrat, pe care este evidențiată una din diagonală.

Dar până acolo, să ne uităm puțin la interior. Oppo A92s va fi construit în jurul platformei MediaTek Dimensity 800. Memoria RAM pare că va fi de 6 GB, 8 GB sau 12 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB sau 256 GB. Vă dați seama ce de variante pot fi posibile?

Ecranul este un LCD de 6,57 inchi, cu rezoluție fullHD+. Are un orificiu de tip pill pentru un sistem dual camera frontal. Senzorul principal este de 16 megapixeli și va fi ajutat de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, în butonul de pornire al terminalului.

Pe partea din spate se găsește un sistem de patru camere foto tot mai întâlnit în ultima vreme la acest segment de terminale. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, tot de 2 megapixeli.

Acumulatorul lui Oppo A92s va avea o capacitate de 3890 mAh și va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 20W.

Așa cum spuneam, telefonul pare destul de aproape de lansarea oficială.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep