HomeFeaturedFocusVideo: care sunt asemanarile si diferentele intre iPhone 8 si iPhone SE...

Video: care sunt asemanarile si diferentele intre iPhone 8 si iPhone SE 2020

O comparație între interiorul lui iPhone 8 și iPhone SE 2020.
O comparație între interiorul lui iPhone 8 și iPhone SE 2020.

După cum probabil știți deja, noul iPhone SE 2020 este identic cu vechiul iPhone 8 din punct de vedere al aspectului, dimensiunii, display-ului (4.7 inci LCD), marginile, camera foto și chiar butonul Touch ID. Tocmai din acest motiv e important să știm care sunt de fapt diferențele – Apple a spus că iPhone SE 2020 vine cu cipset-ul A13 Bionic (despre care tocmai am aflat că nu funcționează la capacitatea maximă), dar este vorba doar de asta?

În ideea asta avem și un prim material video în care vedem o comparație între interiorul lui iPhone 8 și cel al lui iPhone SE 2020.

După cum probabil vă dați seama, iPhone SE 2020 e aproape identic cu iPhone 8 și în ceea ce înseamnă componentele – altfel Apple nu ar fi avut posibilitatea să aducă varianta 2020 a unui flagship de acum 3 ani la un preț de 440 EUR. Evident că există și câteva diferențe: cip-urile WiFi și modem, conectorul bateriei (este cel din iPhone 11) și sistemul LED. Camera este una mai bună și după cum am amintit deja, procesorul A13 Bionic de pe seria iPhone 11.

O veste bună este cea legată de posibilitatea de a folosi componente de iPhone 8 pentru iPhone SE 2020 și invers, inclusiv display-ul.

Cum de azi încep să fie livrate primele modele e clar că în câteva zile vom vedea și alte materiale de acest gen, inclusiv cel de la iFixit, unde poate o să aflăm mai multe.

via MR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep