HomeFeaturedFocusVivo S6 5G prezentat oficial. 5G la preturi rezonabile

Vivo S6 5G prezentat oficial. 5G la preturi rezonabile

Vivo S6 5G

Mă bucură nespus când văd că segmentul telefoanelor 5G cu prețuri accesibile se populează pe zi ce trece. Chiar dacă, pentru moment, producătorii chinezi sunt cei care dau tonul, va fi greu pentru numele consacrate să nu intre în horă. Pentru că telefoanele chinezești au ajuns tot mai ușor de accesat inclusiv din Europa. Nici Vivo S6 5G despre care vom vorbi în cele ce urmează nu va fi imposibil de procurat pentru un doritor înrăit.

Segmentul pe care se plasează terminalul este numit premium mid-range și îmbină aspectul elegant cu feature-uri care duc cu gândul la vârfurile de gamă și cu prețuri accesibile. Iar conectivitatea 5G, care până recent era apanajul flagship-urilor, este și ea tot mai prezentă.

Vivo S6 5G

Vivo S6 5G nu iese din acest tipar. Este construit în jurul chipset-ului Exynos 980 de la Samsung și are o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. În ambele cazuri, există și slot microSD.

Ecranul este un AMOLED de 6,44 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Are un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală de 32 megapixeli și integrează și cititorul de amprentă digitală.

Pe partea din spate găsim un modul circular cu patru camere foto dispuse oarecum interesant. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, tot de 2 megapixeli.

Vivo S6 5G

Un acumulator cu o capacitate de 4500 mAh (încărcare rapidă de 18W) și un Android 10 cu interfața Funtouch OS 10 peste el completează lista cu specificații tehnice.

Vivo S6 5G este deja disponibil la precomandă, cu livrări care încep de pe 4 aprilie, la prețuri de aproximativ 380 dolari, respectiv 425 dolari, în funcție de capacitatea internă de stocare. Prețuri valabile, evident, în China.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep