HomeFeaturedFocusMotorola Edge+ disponibil la precomanda in Romania

Motorola Edge+ disponibil la precomanda in Romania

Motorola Edge+

Iată că ajunge pe piața locală și vârful de gamă mult așteptat al acestei companii. Motorola Edge+ este disponibil în cadrul unei campanii speciale de precomandă. Poate fi găsit la partenerii oficiali ai Motorola. Spre exemplu, pe site-ul Altex. Prețul recomandat pentru acest flagship cel puțin interesant este de 4999 lei.

De asemenea, dispozitivul poate fi găsit în oferta operatorului Orange. Vine la pachet cu abonamentul Smart Plus 25, care asigură acces în rețeaua 5G a celor de la Orange, acolo unde ea este prezentă. Doritorii au de plătit rate lunare de 36 de euro, ceea ce asigură o economie de aproximativ 200 de euro din prețul actual al telefonului.

Am spus la început că avem parte de o campanie de precomandă specială. Așa este! Motorola a decis să lucreze pe durata acestei campanii cu producătorul local de accesorii de lux Velante Oficialle. Toți cei care achiziționează un Motorola Edge+ pe perioada campaniei vor primi cadou o husă de lux, din piele de piton, de culoare albastră sau neagră, ce va putea fi personalizată cu inițialele proprietarului. Sună destul de interesant!

Motorola Edge+, la fel ca și fratele său mai mic Edge, se caracterizează printr-o combinație interesantă de ecran Endless Edge, cu margini foarte curbate, până la 90 de grade, cu o formă alungită. Proporția ecranului este de 21:9. În prezent mă joc un un Edge și trebuie să o spun, a fost dragoste la prima vedere.

Ca un adevărat vârf de gamă, Edge+ se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 865. Acesta vine cu o memorie RAM de 12 GB. Pe spate are un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 108 megapixeli.

Sper să avem ocazia unui review Motorola Edge+, la un moment dat. Pare genul de terminal capabil să impresioneze.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep