HomeMobileAndroidSpecificatii tehnice pentru Honor X10 Max

Specificatii tehnice pentru Honor X10 Max

Honor X10 Max

Se pare că aceasta este denumirea sub care terminalul va fi comercializat până la urmă. A mai fost subiectul zvonurilor, sub alte denumiri, asemănătoare. Honor X10 Max va avea parte de un eveniment de lansare pe 2 iulie. Atunci se vor cunoaște toate detaliile despre terminal. Chiar și cele comerciale. Pentru că la nivel de specificații tehnice, multe lucruri deja se știu.

Inclusiv faptul că va oferi suport pentru rețelele 5G. Ceea ce sună foarte bine pentru cei care doresc un telefon cu preț accesibil, capabil de asemenea conectivitate.

Se pare că acest lucru va fi posibil datorită chipset-ului MediaTek Dimensity 800 cu care va fi echipat Honor X10 Max. Dacă informațiile sunt corecte, acest chipset va sta în spatele unui ecran imens. Diagonala va fi de 7,09 inchi, iar rezoluția va fi fullHD+.

Și acumulatoru care va ține în viață viitorul terminal va fi pe măsură. O capacitate de 5000 mAh și suport pentru încărcarea de 22,5W sunt caracteristicile acestuia.

Vedeta sistemului de camere foto de pe spate va fi senzorul principal de 48 megapixeli. Camera foto frontală în schimb, va avea o rezoluție de doar 8 megapixeli.

Sistemul de operare va fi un Android 10 cu interfața Magic UI 3.1.1 peste el. Este de așteptat ca Honor X10 Max să nu vină cu serviciile Google preinstalate. Va avea Huawei Mobile Services în schimb.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se cunosc despre terminal. Restul în momentul apariției oficiale, așa cum spuneam. Oricum, deja avem o imagine suficient de clară despre ambițiile acestui smartphone.

via MyFixGuide

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep