HomeFeaturedFocusApple lanseaza iOS 13.6 cu cateva functii noi si mai multe remedii...

Apple lanseaza iOS 13.6 cu cateva functii noi si mai multe remedii de securitate

Apple a lansat noul iOS 13.6 ce aduce funcții noi și patch-uri de securitate pentru sistemul de operare și aplicațiile implicite.
Apple a lansat noul iOS 13.6 ce aduce funcții noi și patch-uri de securitate pentru sistemul de operare și aplicațiile implicite.

La mijlocul săptămânii trecute Apple a lansat iOS 13.6, un update major pentru sistemul de operare pentru dispozitivele mobile, care aduce câteva funcții noi și repară problemele de securitate detectate în ultima perioadă. Elementul principal este un mecanism mai bun de download și instalare pentru update-uri.

Până acum Apple a introdus schimbări relativ mici în update-urile de iOS 13, probabil ca să nu repete greșeala de la lansare unde i-au trebut cinci update-uri până să îl facă stabil. Cu 13.6 vine și suportul pentru conținut audio în Apple News+ – treaba asta e pentru aia ce nu mai vor să citească și preferă să asculte știri, ca la radio, dar pregătite și promovate de Apple. Pentru început opțiunea va fi disponibilă dor utilizatorilor din SUA.

Apoi, Apple a adus introdus suportul în CarPlay pentru News și funcționalitatea Car Key, anunțată la WWDC 2020. Car Key oferă opțiunea de pornire/oprire/deschidere/închidere a mașinilor folosind smartphone-ul – inițial ea a fost prezentată împreună cu noua serie 5 de la BMW. Cei ce folosesc opțiunea vor putea să transfere temporar drepturi de acces la mașină printrun iMessage (cheia digitală va fi validă până la 5 ore).

O altă nouă funcționalitate este legată de introducerea în aplicația Health a posibilității de monitorizare a unor simptome precum durerile de cap, amețeala, durerile de gât, temperatura … dacă tot sunt cele definitorii pentru COVID-19, de ce nu?

Dar dincolo de elementele noi, vă recmand să puneți rapid iOS 13.6 datorită patch-urilor de securitate și îmbunătățirilor de performanță – sunt destule și importante. Le găsiți detaliate aici.

Pachetul nu e mare și de descarcă rapid, așa că dați-i drumul dacă încă nu ați făcut asta. Eu nu am obervat probleme pe iPhone X.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep