HomeFeaturedFocusVideo: Samsung Galaxy Note 20 Ultra vine cu ditamai sistemul pentru camerele...

Video: Samsung Galaxy Note 20 Ultra vine cu ditamai sistemul pentru camerele foto

Un prim material video ne dezvăluie cum arată Samsung Galaxy Note 20 Ultra.
Un prim material video ne dezvăluie cum arată Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Astăzi s-au întâmplat două chestii: Samsung a trimis invitațiile pentru evenimentul Unpacked în care va fi prezentată seria Galaxy Note 20 și a ieșit un prim material video în care vedem viitorul Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Filmarea vine de la Jimmy is Pro, care a mai postat și o poză cu Note 20 Ultra și al său S Pen care acum se poate folosi și pe post de pointer.

După cum puteți vedea mai sus, din materialul video reiese că S Pen-ul de pe Note 20 Ultra este același cu cel de pe Note 10, doar că este poziționat diferit și asta determină și mutarea difuzorului. Până acum S Pen-ul de pe Note era poziționat în partea din dreapta, odată cu Note 20 el este mutat în stânga.

Și poate cea mai interesantă schimbare este prezența unei proeminențe măricele care va adăposti sistemul de camere foto, similară cu ce există pe Galaxy S20 Ultra. Iar printre picături vedem și că Note 20 Ultra va veni cu One UI 2.5 și Android 10.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 5 august, începând cu ora 17:00 a României. Dar pentru că deja au început leak-urile mă aștept ca până atunci să aflăm tot ce e important de știut despre Note 20.

Stați pe aproape și o să le discutăm!

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep