HomeFeaturedFocusRecomandare: am înregistrat primul podcast la Burzcast, la invitatia lui Razvan Burz

Recomandare: am înregistrat primul podcast la Burzcast, la invitatia lui Razvan Burz

Săptîmâna trecută am participat la podcast-ului lui Răzvan Burz si am vorbit despre multe chestii, mai mult sau mai puțin legate de II.
Săptămâna trecută am participat la podcast-ului lui Răzvan Burz si am vorbit despre multe chestii, mai mult sau mai puțin legate de IT.

Da, am făcut-o și pe asta: săptămâna trecută am participat la podcast-ul lui Răzvan Burz (Burzcast este un podcast despre tehnologie, business, realizat săptămânal de către Răzvan din 2014 încoace și vă recomand să vă abonați pentru că are subiecte faine de discuție), răspunzând invitației de a povesti câteva ceva despre mine, despre CHIP, despre MOBzine.ro și în general despre IT.

După ce am participat la diferite emisiuni TV, emisiuni radio (online sau nu) a venit momentul să încerc și formatul acesta. Cei ce au ascultat deja materialul au zis că a ieșit fain.

Așa că vă recomand să îl ascultați aici via TuneIn:

Sau dacă vă e mai ușor pe Spotify sau Google Podcast/iTunes, Anchor etc. intrați pe pagina Burzcast a lui Răzvan și găsiți acolo link-urile.

Sau poate că îl vreți descărcat pe smartphone:

Pentru noi a fost o experiență faină (nici nu mă așteptam la altceva). Voi ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Salut, Ionuț,

    Mulțumesc pentru timpul acordat pe tot parcurul discuțiilor pre și post-înregistrare. A fost fain și mă bucur că am reușit, în cele din urmă, să înregistrăm împreună un prim episod.

    Fun fact: acesta a fost episodul la care am editat cel mai puțin, comparativ cu episoadele din toți anii, de când realizez podcasturi cu invitați.

    Abia aștept să ne reauzim și la următoarele episoade (spoiler alert!).

    Mult succes cu Mobzine!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep