HomeFeaturedFocusiPhone 12 5G ar putea veni pe 20 octombrie

iPhone 12 5G ar putea veni pe 20 octombrie

Conform unui nou leak via @evleaks, iPhone 12 5G ar putea fi livrat din 20 octombrie.
Conform unui nou leak via @evleaks, iPhone 12 5G ar putea fi livrat din 20 octombrie.

Că tot spuneam ieri că Apple pregătește o lansare pe 15 septembrie, dar nu este despre iPhone 12, azi avem o informație interesantă: iPhone 12 5G ar putea să fie livrate din 20 octombrie. Cel puțin așa se înțelege din imaginea postată pe Twitter de Evan Blass ce ne artă o bucată dintr-un material de marketing al Apple trimis de unul dintre operatorii din SUA.

Data sună interesant, dar dacă ne gândim la istoricul de lansări al Apple, nu prea au fost livrări care să înceapă într-o zi de marți. Asta nu înseamnă că informația nu este adevărată. Practic 20 octombrie ar marca data în care se termină perioada pentru comenzi, urmănd ca imediat să înceapă livrările pentru variantele 5G de iPhone 12. Până acum comenzile începeau vinerea dimineața și se terminau săptămâna următoare joi, urmând ca în vinerea de după să înceapă să fie livrate primele comenzi.

Totodată, istoricul de până acum ne spue și că e posibil ca Apple să aibă evenimentul de lansare cu o săptămână mai devreme, adică pe 13 octombrie, iar partea de comenzi să înceapă vinerea, pe 16.

Și mai interesant este că aceste date sunt în concordanță cu ceea ce știam deja din august și anume că evenimentul de lansare iPhone 12 o să fie în săptămâna de după 12 octombrie și livrările încep după 19 octombrie.

Acum că e totul stabilit, ați pus bani deoparte că numai mâine nu e poimâine?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep