HomeFeaturedFocusLG confirmă ca modelele de smart TV-uri 2018 vor primi un update...

LG confirmă ca modelele de smart TV-uri 2018 vor primi un update ce activează suportul pentru AirPlay2 și HomeKit

După mai multe momente de confuzie, LG a anunțat oficial că modelele de televizoare smart din 2018 vor primi actualizări ce le vor permite activarea suportului pentru AirPlay2 și HomeKit.
După mai multe momente de confuzie, LG a anunțat oficial că modelele de televizoare smart din 2018 vor primi actualizări ce le vor permite activarea suportului pentru AirPlay2 și HomeKit.

LG a confirmat că pe lângă modelele de televizoare smart din 2019/2020 și cele din 2018 vor primi actualizări care să le permită activarea suportului pentru AirPlay2 și HomeKit. Totodată și aplicația Apple TV este acum disponibilă pentru modelele OLED și Super UHD LCD din 2018.

După cum probabil știți, pentru a putea reda conținut audio/video via AirPlay e nevoie să existe dispozitivele Apple conectate la televizor, însă LG a reușit să facă o înțelegere cu Apple și să ofere această funcționalitate direct în propriile modele de smart TV-uri. Prin intermediul AirPlay2 posesorii de iPad și iPhone pot să transmită instant conținut audio/video pe televizoarele LG, în timp ce integrarea HomeKit va permite controlul acestora direct din ecosistemul smart home al Apple.

Funcționalitatea AirPlay2 a fost introdusă pentru modelele de televizoare smart din seria 2019, cu promisiunea că și alte modele vor putea beneficia de așa ceva. A trecut ceva vreme de la acel anunț, iar acum avem confirmarea că și modelele 2018 sunt eligibile pentru upgrade. Pe de altă parte, aplicația Apple TV a ajuns pe smart TV-urile LG din 2018 încă din luna august, după ce inițial a fost disponibilă pe seria 2019 începând cu februarie 2020.

Acestea fiind zise, aveți un motiv serios să tot verificați dacă aveți disponibil vreun update nou pe smart TV.

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep