HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S20 FE a fost lansat oficial

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat oficial

Samsung Galaxy S20 FE

Fans Edition reprezintă strategia companiei coreene de a reîmprospăta vârfurile de gamă și de a le oferi fanilor la costuri ceva mai accesibile. Lucru posibil, în mod evident, cu prețul câtorva concesii la nivel de hardware. Samsung Galaxy S20 FE respectă această regulă. De menționat totuși că, la fel ca originalul, oferă conectivitate 5G sau doar LTE, în funcție de preferințele cumpărătorilor. Tot ei vor putea alege capacitatea internă de stocare.

În funcție de aceste două variabile sunt structurate prețurile pentru acest smartphone. În Europa, spun oficialii companiei coreene, telefonul se va vinde cu 630 euro (varianta 128 GB, LTE) sau cu 730 de euro ( 128 GB, 5G). Prețurile sunt valabile pentru piața germană.

Prima diferență vizibilă este la nivel de ecran. Samsung Galaxy S20 FE nu mai are margini curbate ale ecranului. Iar diagonala sa este între S20 și S20+. Mai exact 6,5 inchi. Și rezoluția face un pas mare în jos față de cele două vârfuri de gamă menționate anterior. Este foar 1080+, în comparație cu 1440+.

Acumulatorul are capacitatea de 4500 mAh și se poate încărca cu până la 25W. Însă încărcătorul din pachetul standard nu poate decât 15W, așa că este nevoie de o achiziție suplimentară pentru a vă putea bucura de viteze de încărcare mai mari.

S-a umblat puțin (mai mult) și la sistemul de camere foto. Dispare senzorul de 64 megapixeli de pe S20/S20+. Acum avem un telephoto de 8 megapixeli în loc, capabil de zoom optic 3x. Și camera foto frontală a fost schimbată cu un senzor de 32 megapixeli de tip quad bayer.

Memoria RAM este de 6 GB. Se păstrează (și asta este o veste bună pentru fani) chipset-ul Qualcomm Snapdragon 865. Și, de fapt, se păstrează în rest cam toate specificațiile și feature-urile de pe flagship-urile S20 și S20+.

Samsung Galaxy S20 FE poate deja fi achizițonat de pe site-ul companiei. Primii cumpărători primesc și mici cadouri din partea companiei coreene. În România este deocamdată disponibil la precomandă, de la 3099 lei, cu un cadou reprezentat de o brățară Galaxy Fit2. Vezi link-ul sursă.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep