HomeFeaturedFocusSony Xperia 5 II a fost prezentat oficial

Sony Xperia 5 II a fost prezentat oficial

Sony Xperia 5 II

Mult așteptatul flagship de dimensiuni mici a văzut în sfârșit lumina zilei. Și vine și cu alte argumente, dincolo de dimensiunea sa redusă în comparație cu alte vârfuri de gamă. Spun unii specialiști că are inclusiv ambiții de smartphone de gaming. Afirmație justificată cel mai probabil prin ecranul cu rată de refresh de 120 Hz. Nu pot să spun că sunt total de acord cu această catalogare, însă clar telefonul japonezilor are șansele sale.

Să începem cu dimensiunea redusă. Dispozitivul este construit în jurul unui display OLED de 6,1 inchi și aspect 21:9. Rezoluția este fullHD+. Avem suportul pentru HDR10, dar și Creator Mode sau Black Frame Insertion.

În spatele ecranului Sony Xperia 5 II ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 865. Conectivitatea 5G vine la pachet. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. Avem și slot microSD, pentru cei care vor un surplus de capacitate de stocare.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, toate trei cu rezoluție de 12 megapixeli (unul principal wide, unul ultrawide și unul telephoto). Și toate trei cu lentile ZEISS.  

Camera frontală este de 8 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral. Sistemul de operare este Android 10. Acumulatoru are o capacitate de 4000 mAh. Se poate încărca rapid cu până la 21W. Merită menționată și certificarea IP68, dar și jack-ul de 3,5 mm.

Prețul lui Sony Xperia 5 II, valabil pentru Europa, este de 900 de euro. Ceva cam mare, aproape de zona flagship-urilor altor producători consacrați. Să vedem cât de bine va fi primit de public la acest preț.

via Sony

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep