HomeFeaturedFocusCum arata gama de culori pentru iPhone 12

Cum arata gama de culori pentru iPhone 12

Gama de opțiuni pentru culorile de iPhone 12 și iPhone 12 Pro.
Gama de opțiuni pentru culorile de iPhone 12 și iPhone 12 Pro.

Astăzi Apple a dat voie să se publice primele review-uri (bineînțeles că doar alea bune, care nu mai au cum să strice comenzile) și am putut vedea primele detalii legate de noua gamă iPhone 12. În primul rând putem să vedem mai bine cum arată în realitate culorile pentru iPhone 12 și iPhone 12 Pro.

Puteți vedea mai sus carcasele în culorile roșu, negru, albastru, verde și alb. După cum mă așteptam, pe roșu și pe alb arată foarte bine, nu știu ce să spun despre variantele verde și albastru.

Iar pentru iPhone 12 Pro avem o poză mai detaliată cu carcasele de culoare albastră (pacific blue) și gri (graphite). Pe lângă acestea Apple mai aduce pentru iPhone 12 Pro și variantele argintiu și auriu.

Um mic unboxing vedeți aici:

și aici:

Și dacă vă interesează primele impresii, că deși unii le denumesc review-uri, e mult spus, vă recomand materialul TheVerge:

Cam asta este situația actuală. Cum abia vineri vor fi livrate primele modele către utilizatori, probabil că undeva pe luni marți o să aflăm și părerile reale, inclusiv cu primele probleme detectate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep