HomeFeaturedFocusiPhone 12 se poate comanda din 6 noiembrie, cu livrare pe 13

iPhone 12 se poate comanda din 6 noiembrie, cu livrare pe 13

Vodafone anunță că noua serie iPhone 12, ce include mini, Pro și Pro Max, va putea fi comandată din 6 noiembrie, cu livrări din 13 noiembrie.
Vodafone anunță că noua serie iPhone 12, ce include mini, Pro și Pro Max, va putea fi comandată din 6 noiembrie, cu livrări din 13 noiembrie.

Vodafone anunță că seria iPhone 12 va fi disponibilă în România începând cu 13 noiembrie, iar cel mai probabil se va întâmpla la fel la toți operatorii. Din 6 noiembrie cei interesați pot să își facă înregistrarea de comandă – asta dacă nu erau la final de abonament și nu au discutat cu operatorul pentru prelungirea abonamentului cu telefon inclus. Știu că la Orange deja funcționează, mai mult ca sigur că treaba e valabilă și la ceilalți operatori.

Vodafone România va oferi noile modele iPhone 12, inclusiv iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 și iPhone 12 mini, fără să ne spună încă prețurile – din ce am înțeles, sunt cam aceleași cu cele disponibile în Europa. Le puteți obține la prețuri mai bune doar dacă aveți ceva puncte de fidelizare și negociați abonamente noi.

După cum am spus, clienții vor putea comanda iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 și iPhone 12 mini începând cu 6 noiembrie, iar livrările se vor face din 13 noiembrie.

Detalii complete despre noua ofertă vor fi disponibile pe www.vodafone.ro începând din 6 noiembrie.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep