HomeMobileAndroidLeak: preturile probabile pentru Huawei Mate 40

Leak: preturile probabile pentru Huawei Mate 40

Se pare că Huawei poziționează seria Mate în zona premium, cu prețuri pe măsură.
Se pare că Huawei poziționează seria Mate 40 în zona premium, cu prețuri pe măsura specificațiilor hardware pe care le aduce.

Mai sunt doar două zile până când Huawei o să prezinte noua gamă Mate 40, cu un nou sistem de camere foto, dispuse într-un suport cu formă octogonală. Până acum au fost destul de multe informații care au apărut pe net vizavi de seria Mate 40, dar poate că cea mai surprinzătoare este cea legată de prețuri: Huawei țintește zona premium, cu prețuri de peste 1000 EUR.

Mai exact, modelul de bază (Mate 40 Pro) va fi poziționat undeva în jurul valorii de 1200 EUR, varianta Mate 40 Pro+ la 1400 EUR, iar varianta Porsche Design s-ar putea să se ducă spre 2500 EUR. Date fiind specificațiile de top și faptul că aparatele Huawei beneficiază de cele mai bune camere foto, prețurile sunt justificate.

Știm și că Mate 40 va veni cu cipsetul Kirin 9000 plus un GPU Mali G78 MP24, combinație care în acest moment e capabilă să depășească la performanță cam orice alt smartphone Android cu Snapdragon 865 și/sau Exyonos 1080.

Mai e puțin și aflăm exact ce și cum.

via SG

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep