HomeFeaturedFocusOppo A93 prezentat oficial

Oppo A93 prezentat oficial

Oppo A93

Sunt șanse mari ca acest terminal să fie adus de către producătorul chinez și pe piețele din Europa, așa că merită câteva clipe din atenția noastră. Oppo A93 este un dispozitiv mid-range, cu preț destul de accesibil. Are toate argumentele pentru a deveni un candidat serios în lista de opțiuni a unui utilizator care are un buget limitat pentru achiziția unui smartphone și vrea să maximizeze ceea ce primește pentru bugetul investit. A venit ceva mai repede de momentul anunțat pentru apariția sa oficială, dar nu cred că se poate supăra cineva pe acest lucru.

Dispozitivul este construit în jurul unui display AMOLED de 6,43 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Ecranul integrează cititorul de amprentă digitală, iar în partea de sus este perforat de un orificiu de tip pill, pentru un sistem foto frontal dual camera. Senzorul principal de 16 megapixeli este ajutat de un senzor de adâncime, cu rezoluție de 2 megapixeli, pentru selfie-uri cât mai reușite.

Oppo A93 se bazează la interior pe un chipset MediaTek Helio P95 (procesor octa-core de până la 2,2 GHz, Cortex-A73). Ceea ce înseamnă că nu vom avea suport pentru rețelele 5G. Există o singură versiune de memorie, cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta poate fi extinsă prin microSD, cu ajutorul unui slot dedicat. Acumulatorul care ține în viață acest smartphone are o capacitate de 4000 mAh și se poate încărca rapid cu 18W.

Pe partea din spate vedem un sistem de patru camere foto. Unul destul de convențional, care ar trebui să furnizeze rezultate satisfăcătoare. Senzorul principal are rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Ultimele două camere, una dedicată macro și una de adâncime, au ambele rezoluție de 2 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața ColorOS 7.2 peste el. Telefonul are o construcție foarte finuță, cu o grosime de doar 7,48 mm.

Și ajungem și la prețul de vânzare pentru Oppo A93. Un preț de aproximativ 320 dolari, valabil pentru piețele asiatice, unde și-a făcut deja apariția. Să vedem în ce condiții ajunge și în Europa, pentru că rău nu arată.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep