HomeMobileAndroidPrimele imagini oficiale cu Huawei Mate 40 ne arata un sistem de...

Primele imagini oficiale cu Huawei Mate 40 ne arata un sistem de camere foto interesant

Așa arată spatele lui Huawei Mate 40 pe baza unei prime imagini oficiale.
Așa arată spatele lui Huawei Mate 40 pe baza unei prime imagini oficiale.

Cu seria Hauwei Mate 40 la mai puțin de o săptămână până la prezentarea oficială, avem un leak în care putem vedea parțial spatele unuia dintre modele. Și asta ne duce cu gândul la un sistem de camere foto pus într-un design octogonal.

Ideea este că dacă anul trecut Mate 30 venea cu un sistem de camere foto pus într-o formă rotundă, anul acesta vedem o altă schimbare, opusă trendului actual, cu camerele montate într-o formă dreptunghiulară. Imaginea de mai jos, publicată de He Gang pe Weibo, de șeful diviziei de mobile de la Huawei, ne lasă să ne gândim la forma octogonală de care vorbeam.

Pe baza ei putem să ne imaginăm că sistemul de camere foto o să ocupe cea mai mare parte a zonei superioare, similară în poziționare cu ce avem acum pe Mate 30.

Huawei Mate 30 Pro are sistemul de camere pus într-un suport circular.

Probabil că Mate 40 Pro va veni cu un sistem cu cinci camere, construit pe baza a ceea ce avem în Huawei P40 Pro+. Dincolo de detaliile legate de proeminența asociată suportului pentru camerele foto, din poză mai putem vedea și butoanele de volum și cel de pornire/oprire – aduceți-vă aminte că pe Mate 30 Pro există un sistem touch, destul de greu de folosit.

Și mai știm că Mate 40 va fi ultima serie de smartphone-uri Huawei cu cipset-ul Kirin, pentru că SUA nu dă semne ca ar ridica blocada împotriva Huawei.

Lansarea oficială este pe 22 octombrie, așa că nu mai avem mult de așteptat până să vedem toate detaliile – eu mă aștept ca până joia viitoare să mai vedem ceva detalii despre seria Mate 40.

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep