HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse pentru AirPods

RECOMANDARE: cateva huse pentru AirPods

huse pentru AirPods

Dacă tot am prezentat huse de protecție pentru modelele de smartphone care ne trec prin mână, mi-a venit ideea de a încerca și câteva huse pentru AirPods. Ca de obicei, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect, care ne-au făcut câteva recomandări. Am ales huse pentru AirPods-urile clasice, pentru că pe acestea le avem la îndemână și am putut proba toate aceste huse pentru cutia lor.

Scopul lor principal este de a asigura o protecție în plus cutiei de AirPods, care este destul de expusă la zgâriere. Lucru probat, credeți-mă pe cuvânt. Purtată prin buzunare, alături de chei, monede și alte obiecte (majoritatea metalice), se zgârie destul de ușor. Iar rezistența lor la aceste zgârieturi nu este chiar așa de spectaculoasă precum o proclamă Apple.

Mai există și un scop estetic. Și aici intervin gusturile utilizatorilor. Fie că vorbim de culori vii, optimiste, fie că este vorba despre huse serioase, de business, oferta de huse pentru AirPods a celor de la MobileDirect este extrem de cuprinzătoare.

Prima dintre husele care mi-a sărit în ochi a fost una veselă, optimistă, cu culori vii. O cutie din plastic transparent, îmbogățită cu desene vesele, care inspiră o atmosferă estivală. Cu lăcaș pentru o deschidere precisă a capacului și cu orificiu pentru încărcare. O husă pentru AirPods (model 2016-2019) Fruit Pattern Watermelon. Există multe versiuni de desene disponibile.

Ceva similar, dar ușor mai avansat vine din partea Kingxbar. O husă pe același principiu, doar că de această dată notele merg înspre zona fashion/glamour. Avem imitații de pietre prețioase aplicate pe această cutie. În plus, avem un inel care permite atașarea unei curele pentru o priză mai bună. Ba mai mult, în pachetul standar există un șnur inclus. Este vorba despre o husă pentru AirPods (2016-2019) KINGXBAR Crystal Flying Phoenix.

Mult mai pe gustul meu, o husă de silicon, viu colorată. Capacul are și un fel de balama, pentru o mobilitate mai bună. Are și ea un inel la care se poate atașa carabina inclusă în pachetul standard. În plus, slotul pentru încărcare este protejat de un capac din același material. Este o husă pentru AirPods (2016-2019) Thickened Silicone Green. Desigur, există versiuni de culoare pentru toate gusturile. Această husă este și preferata mea.

huse pentru AirPods

Lucrurile pot merge chiar mai departe. Avem în oferta celor de la MobileDirect chiar și huse cu tematică. Mi-a plăcut foarte mult, de exemplu, această husă pentru AirPods Pro Cartoon Shape Silicone Black. O husă veselă, în formă de pisică, cu un inel personalizat în aceeași temă. Există și aici versiuni care imită mai multe animale.

Așa cum se poate vedea, sunt opțiuni nenumărate, pentru tot felul de gusturi. Toate la prețuri destul de accesibile. Tot ce trebuie să faceți este să aruncați un ochi pe oferta celor de la MobileDirect.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep