HomeCloud & MobilityInca una cu Google Pay: diseara vine si cardul Google

Inca una cu Google Pay: diseara vine si cardul Google

Google se pregătește să anunțe o nouă aplicație Google Pay și odată cu ea și primul card Google, similar celui Apple.
Google se pregătește să anunțe o nouă aplicație Google Pay și odată cu ea și primul card Google, similar celui Apple.

Dacă tot am vorbit ieri despre disponibilitatea Google Pay în România, vin acum cu un nou anunț: în seara asta Google are pregătit un eveniment în care o să vorbească despre noua aplicație G Pay și probabil primul card Google. Începând cu ora 18:27 a României puteți să urmăriți anunțul Google ”Say hello to new Google Pay ”pe canalul de YouTube:

Din mesajul Google știm că primii care vor beneficia de noul serviciu sunt utilizatorii din SUA – normal de altfel.

We invite you to watch live and learn more about the new Google Pay app, designed to help you improve your relationship with money. It’s coming to Android and iOS, starting in the US.

Nu e neapărat o veste nouă pentru că din primăvară știam de această intenție și am avut chiar niște imagini care să arate conceptul:

Cu treaba asta Google începe să se miște în direcția Fintech și probabil că o să ofere servicii similare cu Revolut sau Orange Money cu acest card de credit. Bine, nu e cazul să ne entuziasmăm pentru că nu cred că o să vedem așa ceva în România.

Merită să vedem cum abordează Google acest aspect și care o să fie impactul. Până atunci să ne acomodăm cu Google Pay în România, nu?

via GSMA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. S-ar putea totuși să vină și în România mai repede decât ne așteptăm… acum totul depinde cum evoluează volumul de tranzacții prin G Pay ca să devenim relevanți.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep