HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G

huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G

Telefonul este la noi la teste de vreo două-trei săptămâni bune. Motiv suficient de bun pentru a vă recomanda și câteva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G. Mai ales că este un dispozitiv destinat generației tinere, iar în oferta partenerilor de la MobileDirect se pot găsi și câteva opțiuni ceva mai vioaie.

Așa că o să încep chiar cu așa ceva. O husă CUBZ Gel TPU Marble Rose. Viu colorată, cu un pattern interesant pe spate, care poate fi asortat cu un fundal al ecranului de aceeași nuanță. O husă din gel transparent, doar cu spatele colorat.

Protejează și ecranul, prin marginile sale care trec de suprafața acestuia.

Ne aducem aminte destul de repede că suntem totuși oameni serioși, în vârstă. Și ne uităm la un produs oarecum similar, dar de culoare neagră. O husă CUBZ Beetle Series Carbon Fiber Black. Are un model interesant pe partea din spate și asigură aceeași protecție suplimentară a ecranului.

Pentru o senzație de protecție sporită, ne îndreptăm atenția asupra unei huse Gel TPU Thunder Black CUBZ. Este ceva mai groasă, inclusiv în zona marginilor și a colțurilor, acolo unde este nevoie de mai multă duritate. Și modelul de pe spate este mai proeminent. Și parcă și telefonul pare mai greu. Dar plusul de protecție s-ar putea să merite aceste sacrificii.

Sunt doar trei propuneri de huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G. Evident, în oferta celor de la MobileDirect se găsesc mult mai multe opțiuni. Așa că cei care vor să aleagă un produs cât mai apropiat de gusturile lor, trebuie să facă o vizită pe site.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep