Recomandare: workshop gratuit de Windows Virtual Desktop pe 26 noiembrie

0
Pe 26 noiembrie Avaelgo organizează un workshop online cu tema Windows Virtual Desktop.
Pe 26 noiembrie Avaelgo organizează un workshop online cu tema Windows Virtual Desktop.

Săptămâna asta este una aglomerată pe evenimente tech: între 24-26 noiembrie are loc evenimentul Microsoft Tech Day iar acum vin să vă spun că pe 26 noiembrie (adică joi) Avaelgo organizează un alt eveniment online, cu tema Windows Vrtual Desktop. Nu este doar o prezentare, este un workshop gratuit, care se adresează celor ce vor înțeleagă cum se construiește o infrastructură Windows Virtual Desktop.

Participând la eveniment veți învăța cum se poate construi o infrastructură Windws Virtual Desktop pe Azure care să ajute în foarte mutle scenarii. Workshop-ul o să trateze opțunile de deployment, best practices, managementul costurilor, profilele de utilizatori și datele asociate, plus opțiuni de licențiere.

Workshop-ul are loc de la 10:00 la 13:00 și o să fie ținut de Daniel Popescu, Digital Transformation Manager și Voicu Rogojan, Cloud & DevOps Engineer la Avaelgo.

Sună foarte interesant, mai ales în contextul actual în care s-ar putea să fie mai sigur să folosim infrastructură de cloud pentru deployment și testare.

Recomandarea mea este să participați! Detalii despre eveniment și înscriere găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here