HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M21s a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy M21s a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy M21s

Compania coreeană este foarte activă pe segmentul entry-level (și de fapt și pe zona de mid-range). Sunt categoriile pe care face volume foarte mari de vânzări și își asigură poziția de lider pe piața globală a vânzărilor de smarphone. Cea mai recentă apariție este Samsung Galaxy M21s, un telefon care îmbunătățește câteva dintre caracteristicile esențiale ale predecesorului său.

De fapt, la o privire mai atentă, vedem că eforturile companiei coreene s-au dus înspre zona de fotografie. Camera foto frontală are acum o rezoluție de 32 megapixeli (de la 16 megapixeli). În ceea ce privește sistemul de trei camere foto de pe spate, acesta are acum un senzor principal de 48 megapixeli. Senzorul ultrawide de 8 megapixeli și cel 5 megapixeli de adâncime se păstrează la fel.

Și la interior Samsung Galaxy M21s păstrează caracteristicile predecesorului său. Avem același chipset Exynos 9611, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD.

Ecranul este un SuperAMOLED de 6,41 inchi și rezoluție fullHD+. Însă cititorul de amprentă digitală este plasat pe spatele telefonului. Camera frontală este găzduită de un notch în formă de picătură.

Un acumulator de 6000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 15W completează lista cu specificații tehnice pentru Samsung Galaxy M21s. Sistemul de operare este Android 10.

Telefonul va fi pus în vânzare la un preț de aproximativ 270 dolari, în America Centrală și de Sud. Probabil că își va face loc și înspre piețele europene.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep