HomeFeaturedFocusZVON: Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea avea suport pentru S Pen

ZVON: Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea avea suport pentru S Pen

Samsung Galaxy S21 Ultra

Este o informație extrem de interesantă pentru că s-ar micșora distanța dintre cele două familii de vârfuri de gamă ale companiei coreene. Samsung Galaxy S21 Ultra va deveni astfel mult mai asemănător cu seria Note21. Care, la rândul ei, s-ar duce mult mai mult înspre zona de dispozitive cu ecran pliabil (Galaxy Z Fold), atunci când aceste ecrane ar oferi și ele suport pentru S Pen. Dar aceasta este o altă discuție.

Deocamdată, sursa acestei informații dă ca sigură informația legată de suportul pentru S Pen. Este vorba despre @IceUniverse, o sursă cu istoric foarte bun, mai ales pe informații legate de produsele companiei coreene.

Strategia companiei coreene pare să fie destul de clară. Și pare că direcția este una sănătoasă. Pentru că în viitorul ceva mai îndepărtat, probabil că toată industria de smartphone va coti înspre ecranele pliabile. Așa că este bine să te adaptezi din timp și să reduci eforturile pe segmentele care nu au un viitor la fel de strălucit. Samsung Galaxy S21 Ultra pare să fie primul pas în această direcție. Și vom vedea pe 14 ianuarie (data anunțată pentru lansarea seriei S21), dacă informațiile sunt corecte.

Oricum, încă de la generațiile actuale am rămas  cu senzația că între Note20 Ultra și Galaxy S20 Ultra nu mai sunt atât de multe diferențe și că telefoanele au o grămadă de elemente comune. Un fel de confirmare în avans a informației de mai sus.

Ultimele zvonuri despre Samsung Galaxy S21 Ultra vorbesc despre un ecran LTPO AMOLED care va suporta rezoluție de 1440p la o rată de referesh de 120 Hz. În cutie s-ar putea găsi și o pereche de căști TWS Galaxy Buds Beyond. Mai mult, unele voci spun că Samsung va copia modelul Apple și va livra telefonul fără încărcător inclus.

Mai sunt de făcut două observații majore. Prima, legată de denumirea viitorului smartphone care, după unele voci, s-ar putea numi Galaxy S30 Ultra. Cea de-a doua, mai fină, ușor interpretabilă, legată de suportul pentru S Pen oferit de viitorul telefon. Suportul pentru stylus-ul proprietar Samsung nu înseamnă obligatoriu că acesta se va și găsi în cutia telefonului. S-ar putea să fie nevoie să fie achiziționat separat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep