HomeMobileAndroidUtilizatorii Android pot sa foloseasca si magazinul de aplicatii Huawei AppGallery pentru...

Utilizatorii Android pot sa foloseasca si magazinul de aplicatii Huawei AppGallery pentru instalarea de aplicatii

Începând cu data de 1 decembrie, utilizatorii Android beneficiază de acces gratuit către zeci de mii de aplicații locale și internaționale, alături de alte beneficii importante disponibile în magazinul virtual
Începând cu data de 1 decembrie, utilizatorii Android beneficiază de acces gratuit către zeci de mii de aplicații locale și internaționale, alături de alte beneficii importante disponibile în magazinul virtual.

Dacă nu știați încă, magazinul de aplicații AppGlalery al HUAWEI este de acum accesibil tuturor utilizatorilor Android cu avantajul că aceștia pot instala aplicațiile dorite fără să fie nevoie să se identifice cu un cont Google. Instalarea AppGallery pe orice smartphone/tabletă Android se face accesând appgallery.huawei.com și folosind butonul de download AppGallery sau direct printr-un clic pe link-ul următor: https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162.

E nevoie să aveți activă posibilitatea de a instala aplicații din surse terțe (Settings/Biometrics and security/Install unknown apps și selectați browser-ul folosit – Chrome, Edge și apoi bifați Allow from this source) pentru că altfel nu veți putea să faceți instalarea.

În HUAWEI AppGallery se găsesc peste 1.000 de aplicații locale și zeci de mii de aplicații globale, fiind în acest moment al treilea magazin de aplicații pentru dispozitivele mobile. Principalele categorii de aplicații prezente în HUAWEI AppGallery sunt: Finance, Gaming, Știri, Shopping, Divertisment și Educație. În plus, magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a experienței de utilizare.

Pentru că Huawei organizează periodic concursuri pentru cei ce folosesc AppGallery, pe lângă accesul la aplicațiile populare disponibile în magazinul virtual, alte beneficii importante oferite tuturor utilizatorilor Android sunt oportunitatea de a participa la aceste concursuri în magazinul virtual și, implicit, posibilitatea de a intra în posesia premiilor atractive puse în joc.

Ca fapt divers, în intervalul septembrie 2019 – septembrie 2020, campaniile derulate în HUAWEI AppGallery au înregistrat un număr de peste 25.000 de câștigători și premii în valoare de aproximativ 1.500.000 euro.

Încă din momentul lansării magazinului virtual, unul dintre principalele obiective pe care ni le-am setat a fost acela de a le oferi tuturor utilizatorilor Android beneficiile importante aduse de magazinul propriu HUAWEI AppGallery. Acum, la un an de la lansare, ne bucurăm să anunțăm faptul că ecosistemul HUAWEI AppGallery se află la un singur clic distanță de utilizatori, indiferent de marca telefonului Android personal.”, a declarat Ciprian Mirea, Director of Ecosystem and Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

Aplicațiile care au înregistrat cel mai mare număr de descărcări în timpul campaniilor sunt: mobilPay Wallet, Learn33 Languages Free-Mondly, CyberGhost VPN, Jerry’s Pizza, eJobs.ro, Știrile ProTV, Tinder, TIDAL, AntenaPlay, Card Sodexo Romania și George Romania.

Mă gândesc că ar fi bine să știți că pe lângă Play Store mai aveți alternativa AppGallery de unde puteți instala aplicații Android, fără să fiți monitorizați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep