HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 11 prezentat oficial, primul smartphone cu Snapdragon 888

Xiaomi Mi 11 prezentat oficial, primul smartphone cu Snapdragon 888

Xiaomi Mi 11

Compania producătoare chineză a lansat un singur flagship în noua serie. Xiaomi Mi 11, singura apariție din noul val, care primește, cel puțin pentru moment, exclusivitatea admirației fanilor acestui brand. Dar și a celor pasionați în general de smartphone, care au o premieră interesantă prin prezența chipset-ului de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 888. Avem astfel garanția unei puteri de procesare suficient de mari încât să capteze interesul pasionaților de Androide.

Producătorul chinez nu a făcut rabat nici în ceea ce privește ecranul. Avem un AMOLED de 6,81 inchi, cu marginile laterale curbate. Rezoluția este QHD+ (3200 x 1440 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 120 Hz. Protecția este asigurată de Gorilla Glass Victus, atât în față, la nivelul ecranului, cât și pe spate. Sub acest ecran spectaculos este integrat noul cititor de amprentă digitală Goodix. Din punct de vedere hardware, acesta poate citi chiar și pulsul utilizatorului. Acesta ar putea fi obiectul unui update software ulterior.

Sub acest ecran spectaculos, Xiaomi Mi 11 propune mai multe configurații de memorie. Primele două se bazează pe aceeași memorie RAM de 8 GB. Și vin cu capacități interne de stocare de 128 GB, respectiv 256 GB. Versiunea de top propune 12 GB de RAM și memorie internă de 256 GB. De notat că nu avem la dispoziție slot microSD, așa că opțiunea de memorie internă trebuie bine cântărită.

Camera foto frontală, ascunsă într-un orificiu discret, are o rezoluție de 20 megapixeli. Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Un senzor principal de 108 megapixeli, spectaculos cel puțin pe hârtie, deschide balul. Este același de la generația anterioară (cu lentile 7P), așa că a demonstrat deja că este capabil de rezultate spectaculoase. Este ajutat de un ultrawide de 13 megapixeli și de o cameră foto dedicată macro de 5 megapixeli.

Un acumulator cu capacitatea de 4600 mAh închide lista cu detalii tehnice. Este capabil de încărcare ultra-rapidă de 55W, încărcare rapidă wireless de 50W și reverse charging de 10W. Așa cum se aflase deja la nivel de zvonuri, încărcătorul lipsește din cutia lui Xiaomi Mi 11.

Prețurile de vânzare încep de la aproximativ 500 de euro și urcă până la 585 euro. Primele unități vor fi vândute chiar pe 1 ianuarie 2021.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep