HomeEvenimenteCESLa CES 2021 LG ne arata telefonul sau cu ecran ce se...

La CES 2021 LG ne arata telefonul sau cu ecran ce se poate rula

la CES 2021 LG a prezentat sumar conceptul său de telefon cu ecran ce se poate rula: LG Rollable

Apreciez la LG faptul că are curaj să încerce lucruri legate de smartphone-uri: au fost primii ce au încercat 3D, două camere, carcasă de piele și multe altele, iar la CES 2021 ne arată ideea unui smartphone cu ecran ce se poate rula – LG Rollable. Este un concept diferit de cunoscutele soluții Galaxy Z Fold sau Huawei Mate X, în care un telefon ce aparent arată normal, își poate mări suprafața display-ului prin derularea lui. Și așa se transformă într-o mini tabletă și nici nu e nevoie să îl întorci pentru a beneficia de acest lucru.

LG Rollable este telefonul despre care vorbim și astăzi a fost prezentat sumar de LG la conferința sa de la CES 2021 – un rezumat poate fi urmărit mai jos:

Nu e prima dată când vorbim despre telefoane cu ecran ce se poate rula, TCL are deja un concept similar prezentat anul trecut, Oppo are la rândul său un concept similar.

Diferența este că LG este primul producător care a pus deja în vânzare televizoare cu ecran ce se poate rula, deci stăpânește această tehnologie.

Partea mai puțin bună: în afară de faptul că telefonul LG cu ecran ce se poate rula a fost inclus în prezentarea de la CES 2021, nu avem alte detalii. LG Rollable poate să fie doar un concept care nici nu va ieși pe piață, făcând parte din LG Explorer Project. Dar dacă ne gândim că LG Wing a fost la rândul său în incubatorul LG Explorer Project și a văzut lumina zilei, putem spera că și LG Rollable va deveni realitate la un moment dat.

Dacă vreți să vedeți mai multe, mai jos este toată conferința de presă LG de la CES 2021:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Cit ma bucur ca LG ramine in avangarda tehnologiei ! Va mai aduceti aminte ca altii nici nu visau la OIS pe camere iar LG G2 avea asa ceva !
    O minge foarte sus la fileu pentru verii coreeni de la Samsung cit si pentru americanosii cu ale lor iPhone-uri patratoase!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep