HomeMobileAndroidLeak: Sony reinvie seria Xperia Compact

Leak: Sony reinvie seria Xperia Compact

Conform @onleak, Sony va aduce în curând pe piață un nou model din seria Xperia Compact.
Conform @onleak, Sony va aduce în curând pe piață un nou model din seria Xperia Compact.

Dacă vă aduceți aminte Sony a fost una dintre ultimele companii producătoare de smartphone-uri care a continuat să vină pe piață cu modele mici, să le spunem compacte, cu specificații tehnice similare flagship-urilor. Între timp au renunțat la ele, fix atunci când Apple s-a gândit să îl reintroducă (cu toate că vânzările sunt foarte slabe pentru modelul iPhone Mini). La finalul săptămânii trecute, via cunoscutul leaker @Onleaks am putut vedea imagini cu viitorul Xperia Compact al Sony. Vorbim de un model cu display de 5.5 inci (mai mic decât varianta din 2018).

Dimensiunea sa este de 140 x 68.9 x 8.9mm, puțin mai mare decât modelul iPhone 12 mini de 5.4-inch ‌(131.5 x 64.2 x 7.4mm), cu toate astea fiind în mod clar alternativa Android la oferta Apple.

Display-ul de 5.5-inci al lui Xperia Compact are un display plat, cu margini măricele și o cameră de 8 MP pentru selfie, pusă direct pe display. Pe spate avem un sistem foto cu două camere, cea principală fiind de 13 MP.

Pentru moment astea sunt toate informațiile pe care le avem. Eu sper ca informația să fie reală și pe piață să apară un Xperia Compact, pentru că sunt suficienți de mulți doritori pentru așa ceva.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep