HomeFeaturedFocusOnePlus Band prezentata oficial

OnePlus Band prezentata oficial

OnePlus Band

Compania chineză își face debutul pe piața de wearable, iar OnePlus Band este primul pas în această direcție. Unul mic, care cred eu că va fi urmat de apariții ceva mai spectaculoase. Însă deocamdată este mai important că a fost spartă gheața. Avem o brățară de fitness completă, cu specificații ce par a fi peste medie și cu un preț atractiv.

Și o să încep chiar cu prețul de vânzare, care este de aproximativ 35 dolari. Se pare că este un preț promoțional pentru momentul lansării. În mod normal, brățara va costa aproximativ 40 de dolari. În pachetul standard vine o curea de silicon negru. Sunt disponibile alte două versiuni, una cu o combinație de portocaliu și gri, care arată foarte bine. Fiecare dintre acestea costă câte 5,5 dolari.

Din punct de vedere tehnic, OnePlus Band vine cu un display AMOLED color, cu touch (nu există butoane fizice). Diagonala este de 1,1 inchi, iar rezoluția 126 x 294 pixeli. Brățara vine cu cinci fețe preinstalate. Alte 32 de fețe sunt disponibile pentru download prin aplicația dedicată.

Poate monitoriza 12 activități sportive, dar are și un mod Free Training, pentru cele care nu sunt considerate standard. Este certificată IP68 și rezistă în apă până la 5 ATM. Poate monitoriza somnul, pulsul și poate determina nivelul de oxigen din sânge (SpO2). Preia notificările de la telefonul conectat și poate funcționa ca declanșator pentru camera acestuia sau controller pentru music player.

Bateria promite să dureze 14 zile de utilizare. Asta chiar dacă rămâne un secret capacitatea sa.

Așa cum spuneam, OnePlus Band este completă pentru categoria sa și vine cu un preț atractiv. Dacă și aplicația dedicată (OnePlus Health, deocamdată disponibilă doar în Google Play) este bine făcută, avem rețeta unui produs interesant. Care, cel mai probabil, va fi disponibil în scurt timp și la nivel global.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep