HomeFeaturedFocusHTC Wildfire E3 listat oficial

HTC Wildfire E3 listat oficial

HTC Wildfire E3

Compania taiwaneză pare departe de perioada sa de glorie. În loc de anunțuri de flagship-uri care să se bată de la egal la egal cu Samsung, Huawei, LG și alte nume mari, acum avem o apariție destul de modestă. Este vorba despre HTC Wildfire E3, un terminal fără prea mari ambiții la nivel de configurație.

Un entry-level care ar trebui să se folosească de argumentul prețului mic. Dar tare mă tem că nici măcar acest avantaj nu mai stă în picioare.

Dispozitivul se bazează pe un chipset MediaTek Helio P22. Vine cu o memorie RAM de 3 GB sau 4 GB și cu capacități interne de stocare de 64 GB sau de 128 GB.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui ecran IPS LCD de 6,5 inchi, cu rezoluție HD+. HTC Wildfire E3 merge pe designul cu un notch în formă de picătură în partea de sus a ecranului. Acolo își face loc o cameră foto frontală de 13 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto, destul de modest totuși. Un senzor principal de doar 13 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală.

Toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh. Sistemul de operare este Android 10.

HTC Wildfire E3 a fost deja listat pe site-ul oficial din Rusia al companiei. Încă nu se cunoaște prețul său de vânzare. Așa cum spuneam, nu cred că va fi suficient de mic încât terminalul să facă vânzări spectaculoase.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep