HomeCloud & MobilityMicrosoft Envision Forum: 24-25 martie, despre digitalizarea afacerilor și noi oportunități

Microsoft Envision Forum: 24-25 martie, despre digitalizarea afacerilor și noi oportunități

Banner_1920x1080px_registrations now open

A opta ediție a Microsoft Envision Forum se va desfășura pe 24-25 martie, virtual și va reuni cei mai importanți experți și lideri de business din România. Tematica celei de-a opta ediții a Microsoft Envision Forum este legată de de provocările și oportunitățile aduse de tehnologie și digitalizare la nivelul companiilor și în economie, în general.

Vor fi analizate modalitățile prin care tehnologia și inovațiile digitale pot redefini fundamental felul în care organizațiile se poziționează și se dezvoltă într-o lume definită de hiper-conectivitate, automatizare și progresul inteligenței artificiale.

Deschiderea evenimentului va fi făcută de Alina Orban, director general interimar al Microsoft România, alături de președintele Microsoft Europa Centrală și de Est, Philippe Rogge, și de Daniel Rusen, director de Marketing și Operațiuni, în cadrul Microsoft România.

 EnvisionForum_agenda_1

În discursul său, Alina Orban va vorbi despre accelerarea transformării având tehnologia în prim-plan, ca un catalizator în atingerea obiectivelor de business, precum și despre noi scenarii de utilizare ale inovațiilor tehnologice cu aplicabilitate în diverse industrii. Philippe Rogge va vorbi despre avantajele de care dispune România în ceea ce privește construirea unui viitor digital și despre modul în care valorificarea talentului și a competențelor tehnologice poate ajuta în recuperarea decalajului pe care țara noastră îl înregistrează în prezent față de alte state.

Agenda completă arată așa:

EnvisionForum_agenda

Prezentările încep de la ora 14:00 în așa fel încât să le putem strecura în cadrul programului de lucru și apropo de treaba asta, înregistrările se pot face separat pe cele două zile ale evenimentului.

Eu zic să vă faceți timp și să urmăriți măcar câteva dintre prezentări pentru că o să fie informații faine!

Detalii mai multe și link-urile de înregistrare se pot găsi aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep