HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse pentru Samsung Galaxy A52 5G

RECOMANDARE: cateva huse pentru Samsung Galaxy A52 5G

huse pentru Samsung Galaxy A52 5G

Unul dintre cele mai așteptate telefoane mid-range ale momenului a sosit oficial. Propune o configurație interesantă, un preț destul de atractiv și mai ales o construcție modernă, cu destul de multe modificări față de generația anterioară. Compania coreeană a schimbat suprafața din spatele terminalului cu un material plastic mat, care arată mult mai bine. Dar poate că această schimbare dă impresia unui dispozitiv ceva mai fragil. Iar utilizatorul simte nevoia unui plus de protecție. Motiv pentru noi să vă recomandăm câteva huse pentru Samsung Galaxy A52 5G. Evident, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect.

Prima husă pe care v-o propun este o husă Hybrid Slim Ring Red de la CUBZ. Sunt disponibile mai multe versiuni de culoare. Este o husă ceva mai groasă, construită din două materiale. Unul moale, care se mulează foarte bine pe forma telefonului și unul mai dur, negru, care dă niște accente interesante la nivel de design. În același timp, acesta protejează zonele cele mai expuse.

Pe partea din spate are un inel care asigură o priză mai bună asupra telefonului, dar poate funcționa și ca stand.

Urmează un produs oarecum similar, dar ceva mai finuț. Este vorba despre o husă Gel TPU Honeycomb Shock-Proof Red tot de la CUBZ. Are pe partea din spate o textură de tip fagure, care absoarbe foarte bine șocurile. Sunt prezente și accentele negre. Și aici sunt disponibile mai multe versiuni de culoare.

Marginea frontală protejează și ecranul atunci când telefonul este așezat cu fața în jos.

Ceva mai discretă și mai sobră este husa Series Carbon Black de la MOFI. Protejează toate zonele vulnerabile în caz de incident neplăcut, fără însă a îngroșa și îngreuna prea mult dispozitivul.

La final am optat pentru un produs original Samsung. O husă originală Samsung Silicone Cover Blue. Este realizată dintr-un material foarte fin, cu textură mată, care se potrivește foarte bine cu spatele telefonului. Se mulează foarte bine pe forma telefonului.

Are chiar și un mic orificiu pentru atașarea unui șnur de prindere. Arată foarte bine și este disponibilă în mai multe culori.

Evident, în oferta MobileDirect sunt disponibile multe alte opțiuni de huse pentru Samsung Galaxy A52 5G, pentru toate gusturile și gradele de protecție.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep