HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial Galaxy Xcover 5

Samsung a prezentat oficial Galaxy Xcover 5

Galaxy Xcover 5

Fanii telefoanelor super rezistente au acum un motiv în plus de bucurie. Compania coreeană a anunțat oficial modelul Samsung Galaxy Xcover 5. Un terminal destinat celor care lucrează în condiții vitrege. Un dispozitiv la care rezistența și certificările au luat fața performanțelor și specificațiilor tehnice, care trec în plan secund.

Dispozitivul are un sistem intern de absorbție a șocurilor, care garantează în teorie supraviețuirea la scăparea pe suprafețe dure de la înălțimi de până la 1,5 metri. De asemenea, avem o certificare IP68, care se traduce prin faptul că telefonul rezistă sub apă până la 30 de minute (la adâncimea de 1 metru). De asemenea, rezistă și împotriva prafului foarte fin. Nu în cele din urmă, avem și standardul MIL-STD810H.

Acumulatorul de 3000 mAh poate fi scos și înlocuit de către utilizator. Se încarcă prin USB Type-C, dar și prin cele două pin-uri speciale, folosind un suport dedicat.

Galaxy Xcover 5 nu excelează însă la capitolul specificații interne. Avem un chipset Exynos 850, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, ce poate fi extinsă prin microSD. Toate ascunse în spatele unui ecran IPS LCD de 5,3 inchi și rezoluție HD+. Camera frontală de 5 megapixeli securizează dispozitivul prin Face Unlock, iar cea de pe spate, de 16 megapixeli, poate funcționa ca scanner de coduri de bare.

Mai avem un buton dedicat push-to-talk (care poate fi customizat și pentru alte funcții), plus câteva aplicații ceva mai speciale.

Samsung va aduce Galaxy Xcover 5 inclusiv în Europa. Pentru piața belgiană, spre exemplu, este listat la 290 de euro. Nu aș putea să spun dacă este un preț bun sau nu, pentru că tind să mă raportez mai mult la lista de specificații tehnice. Probabil că fanii acestui tip de dispozitiv, vor putea aprecia mult mai bine valoarea sa.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep