Video: Samsung ne spune ce ar trebui sa stim despre Galaxy A52, inclusiv cum se asambleaza

0
Samsung a publicat un set de materiale video în care explică toate lucrurile interesante despre noul Galaxy A52, 2021.
Samsung a publicat un set de materiale video în care explică toate lucrurile interesante despre noul Galaxy A52, 2021.

Vă spuneam ieri că Samsung tocmai a lansat noile modele A52, A52 5G și A72 din seria Galaxy A 2021, așa că până ajung sample-urile la noi vă mai supun atenție niște chestii interesante: vă recomand să urmăriți niște materiale proaspete în care sunt detaliate elementele cheie asociate acestor noi modele.

După cum ați aflat, noile modele vin cu o carcasă aderentă, au display-uri Super AMOLED cu rată mare de refresh și sunt foarte puternice. Ca să avem o imagine mai bună a ceea ce reprezintă aceste modele, vă recomand să urmăriți materialul în care este detaliat procesul de asamblare pentru Galaxy A52.

Se poate vedea care sunt elementele componente, incluzând bateria, display-ul, difuzorul, microfonul, memoria, sistemul de răcire etc.

Apoi, dacă vreți mai mult, aruncați o privire la funcțiile asociate camerei foto:

Și mai apoi elementele legate despre rata de refresh și funcțiile Eye Comfort Shield și Night Mode:

Și am lăsat la urmă pe cel mai interesant, în care se vorbește despre elementele ce compun ecosistemul Galaxy: Music Share, SmartThings Find, Continuity.

Iar în încheiere avem elementele smart precum AI power saving, Bixby Routines, Game Booster și Dolby Atmos, chestii pe care sunt sigur că nu vă așteptați să le vedeți în smartphone-uri din zona de mijloc.

Ce ziceți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here