HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Motorola Moto G60

Cateva detalii tehnice despre Motorola Moto G60

Moto G60

Este un smartphone care încă nu a fost anunțat oficial de către cei de la Motorola. Dar care pare destul de aproape de momentul apariției sale. Moto G60 se poziționează ca un mid-range destul de ofertant. Și, spun unele surse care par apropiate de subiect, va fi vândut pe unele piețe ca Moto G40 Fusion, cu mici minusuri la nivel de specificații. Tocmai de aceea ne vom opri pentru moment asupra lui G60.

Unele informații au ieșit la iveală din Geekbench. Acolo unde dispozitivul a fost testat și a lăsat la vedere câteva specificații tehnice. Aflăm astfel că va fi echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 732G. Procesorul va fi ajutat de o memorie RAM de 6 GB. Sistemul de operare va fi un Android 11. Probabil destul de aproape de varianta stock, așa cum ne-a obișnuit Motorola.

Alte surse vorbesc despre ecranul lui Moto G60. Care, oarecum în mod surprinzător, va avea o rată de refresh de 120 Hz. De asemenea, acesta va oferi suport pentru HDR10.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 6000 mAh. Încă nu se știe nimic despre viteza de încărcare a acestuia. Cititorul de amprentă digitală pare a fi plasat pe spatele telefonului.

Însă detaliul cel mai important pare să fie senzorul principal al sistemului foto de trei camere de pe spate. Acesta se spune că va avea o rezoluție de 108 megapixeli. Fără să comentez performanțele acestuia, o astfel de specificație poate fi folosită ca argument de vânzare.

Spre deosebire de Moto G60, varianta pentru anumite piețe, Moto G40 Fusion, va avea doar 4 GB de memorie RAM. Iar senzorul foto principal de pe spate va fi de doar 64 megapixeli. Se pare că cele două versiuni vor avea aceeași cameră foto frontală, cu rezoluție de 16 megapixeli. Aceasta va fi găzduită de un orificiu plasat central.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se cunosc despre cele două dispozitive.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep