HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Nokia X50

Cateva detalii tehnice despre Nokia X50

Nokia X50

Au ieșit la iveală câteva informații de natură tehnică despre Nokia X50. Un smartphone mid-range (din zona premium) destul de promițător, la care compania finlandeză se pare că lucrează în prezent. Un telefon care cred că va avea destulă priză la fanii acestui brand. Și asta în primul rând pentru că cele mai recente apariții Nokia (din noile familii C, G sau X) nu au fost, să recunoaștem, tocmai impresionante.

În schimb, noul terminal pare să aibă de partea sa câteva argumente. Unul dintre acestea, cel mai sonor poate, este senzorul principal al sistemului foto de pe spate. Care, se zvonește, va avea o rezoluție de 108 megapixeli. Ba chiar, spun unii, vor fi în total cinci camere pe partea din spate. Adică vom mai avea un ultrawide, un telephoto, o cameră dedicată macro și un senzor pentru detalii de adâncime. Totul realizat în colaborare cu Zeiss.

Alt detaliu legat de Nokia X50 vorbește despre un chipset Qualcomm Snapdragon 775. Noua generație, încă nelansată a modelului care echipează în prezent telefoanele 5G premium mid-range (Snapdragon 765). Acesta se pare că va fi fabricat pe tehnologie 5nm și va aduce un plus însemnat în partea de performanțe.

Restul informațiilor vobesc despre un display de 6,5 inchi cu rezoluție QHD+. Acesta va avea o rată de refresh de 120 Hz. Autonomia va fi asigurată de un acumulator de 6000 mAh.

Una peste alta, deși detaliile sunt încă puține, Nokia X50 pare să fie un soi de flagship al companiei pentru anul în curs. Arată bine (deocamdată pe hârtie) și, așa cum spuneam, cred că se va bucura de suficient de multă popularitate. Partea mai puțin bună este că apariția sa este estimată a avea loc de-abia în al treilea trimestru al acesui an.

via NokiaPowerUser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep