AcasăMobileAndroidGoogle Maps primeste integrarea Assistant pentru a duce functionalitati de tip Android...

Google Maps primeste integrarea Assistant pentru a duce functionalitati de tip Android Auto

GoogleMaps_assistant

Google a dat drumul unei noi funcționalități asociate Google Maps ce permite folosirea Assistant pentru redarea de muzică, realizarea de apeluri și multe altele. Practic le oferă celor ce folosesc în mașină Google Maps niște funcții similare cu cele pe care le au utilizatorii de Android Auto, datorită folosirii comenzilor vocare via Google Assistant.

Screenshot_20210417-105702_MapsScreenshot_20210417-105658_Google

Inițial funcția a ajuns la utilizatorii din SUA și apoi s-a extins treptat și în alte țări, pentru cei ce folosesc Android și Google Assistant în limba engleză. La mine a ajuns zilele trecute pe Samsung Galaxy Note20 5G și e disponibilă sub forma Google Assistant settings din interiorul setărilor Google Maps.

Funcția în cazuă se numește Google Assistant Driving Mode și combină Maps cu Assistant, oferind o experiență mai bună de navigare asistată de GPS. E nevoie doar să activați comenzile vocale pe Android și apoi să porniți Assistant cu ”Hey Google”, dându-i comenzile necesare, în timp ce puteți să vă concentrați pe șofat.

Funcția în cauză e disponibilă doar pentru Android și e nevoie de un aparat cu Android 9 și 4GB RAM.

Vedeți și voi dacă aveți opțiunea și începeți să o folosiți. O să vă ajute!

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro