HomeFeaturedFocusPentru entuziasti: Windows File Manager (din Windows 3.1) merge si pe Windows...

Pentru entuziasti: Windows File Manager (din Windows 3.1) merge si pe Windows 10

O versiune actualizată a vechiului Windows File Manager (precursorul lui Windows Explorer) de pe Windows 3.1 poate fi folosit pe Windows.
O versiune actualizată a vechiului Windows File Manager (precursorul lui Windows Explorer) de pe Windows 3.1 poate fi folosit pe Windows.

Zilele trecute Microsoft a publicat în git codul sursă actualizat pentru vechiul Windows File Manager (Winfile pentru cine își mai aduce aminte de el), disponibil în Windows 3.1. Funcționează surprinzător de bine, cu elementele de bază active: crearea de directoare, copiere, ștergere, mutare, map-are de directoare de pe rețea etc.

Dacă vreți să îl testați puteți să îl puneți fie direct din Git sau mai simplu, să îl descărcați direct din Microsoft Store folosind acest link.

Are chiar și același icon folosit pe vremea Windows 3.1.

Cu puțină muncă de configurare a asocierilor cred că poate să fie un substitut mai simplu și poate mai rapid decât actualul Windows Explorer. Eu l-am pus pentru că îmi aduce aminte de momente faine de acum aproape 30 de ani și o să încerc să îl configurez.

Dacă vă tentează, dați-i drumul la instalare și spuneți-mi ce părere aveți!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep