HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru OnePlus 9 Pro

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru OnePlus 9 Pro

huse de protectie pentru OnePlus 9 Pro

Avem pe mână vârful de gamă din acest moment al companiei chineze. Un telefon impresionant din toate punctele de vedere. Un terminal pe care utilizatorul poate simți nevoia firească de a-l proteja. Așa că m-am gândit să vă propun cateva huse de protectie pentru OnePlus 9 Pro. Cum era de așteptat, m-am îndreptat spre cei de la MobileDirect pentru câteva sugestii. Sunt mai multe opțiuni în oferta lor, însă eu am ales patru huse, pe care o să vi le prezint în cele ce urmează.

Prima husă oferă și cel mai ridicat grad de protecție. Este o husă Hybrid Slim Red de la CUBZ, realizată dintr-un material tare în exterior și un silicon moale pe margini. Primul protejează în cazul evenimentelor nefericite, cel de-al doilea asigură un mulaj perfect pe formele telefonului. Dar oferă o protecție suplimentară în părțile vulnerabile, prin accente care sunt vizibile și pe spate.

Husa are și un picioruș rabatabil pe spate. Acesta poate funcționa ca stand pentru telefon.

Urmează un produs oarecum similar, dar cu un aspect ceva mai sobru. Este vorba despre o husă Gel TPU Magnetic Finger Ring Black/Red de la CUBZ. Este ceva mai finuță și de culoare neagră, însă asigură și ea un nivel ridicat de protecție.

Pe spate are acum un inel de culoare roșie. Acesta asigură o priză mai bună asupra telefonului. Dar poate funcționa și ca stand pentru telefon atunci când este nevoie.

Următoarea husă este una care renunță la accesoriile suplimentare de pe spate. O husă care imită aspectul de piele naturală. Am ales culoarea albastru închis, însă ca de obicei sunt disponibile și alte variante de culoare. Este o husă Gel TPU Grain Blue de la CUBZ.

La fel ca predecesoarele sale, oferă protecție și la nivelul ecranului, prin marginea frontală care iese în evidență.

Am lăsat la urmă preferata mea. O husă Drop-Proof Transparent de la ENKAY. Este realizată dintr-un silicon transparent. Și asta îmi place la ea, că lasă la vedere culoarea telefonului. Una prea faină ca să fie ascunsă.

În zonele colțurilor husa are ranforsări suplimentare pentru un plus de protecție.

Acestea au fost doar câteva huse de protectie pentru OnePlus 9 Pro. În oferta celor de la MobileDirect pot fi găsite mult mai multe opțiuni, în funcție de gusturile fiecăruia.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep