Vine cel mai puternic Galaxy: un nou eveniment Samsung Unpacked pe 28 aprilie

0
Samsung a anunțat încă un eveniment Galaxy Unpacked pe 28 aprilie unde va anunța cel mai puternic dispozitiv Galaxy.
Samsung a anunțat încă un eveniment Galaxy Unpacked pe 28 aprilie unde va anunța cel mai puternic dispozitiv Galaxy.

Dacă nu ați auzit încă, pe 28 aprilie Samsung are programat încă un eveniment din seria Galaxy Unpacked unde va prezenta cel mai puternic membru al familiei Galaxy și el nu este un smartphone. Este în schimb un laptop despre care zvonurile spun că ar putea fi motorizat de propriul procesor (și nu un AMD sau Intel), similar cu ce face Apple cu M1. E posibil să vedem detalii despre primul procesor Exynos pentru laptop-uri și asta nu ar fi nicio surpriză.

Mai mult, în condițiile în care Microsoft nu are (pentru moment) un laptop suficient de puternic pe un cipset propriu, colaborarea cu Samsung ne duce cu ideea că se va folosi de toată experiența Samsung din zona smartphone-urilor pentru a produce un laptop cu Windows 10, pe platformă ARM. Și eu unul sper să fie net superior implementărilor Asus, Lenovo și chiar Microsoft cu platforma Qualcomm Snapdragon.

Pe lângă particularitatea legată de platforma Exynos, acest nou laptop (sau aceste noi laptop-uri) ar putea beneficia și de display LED cu rate de refresh la 90 Hz.

O să fie interesantă lansarea de pe 28 aprilie. Stați pe aproape că o să revin cu detalii!

via pcmag

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here