HomeFeaturedFocusZTE Axon 30 Ultra a fost prezentat oficial

ZTE Axon 30 Ultra a fost prezentat oficial

ZTE Axon 30 Ultra

Este noul flagship al companiei chineze, care vine cu specificații de top. Și care pare să pună accentul pe zona de fotografie, cu un sistem de camere inedit. Însă detaliul poate și mai interesant legat de ZTE Axon 30 Ultra este reprezentat de intențiile comerciale ale companiei producătoare. Mai exact, încă din momentul anunțului, oficialii ZTE au anunțat că dispozitivul va fi disponibil nu doar în Europa (veste care ne bucură), dar și în Statele Unite și Canada. Aspect interesant mai ales prin perspectiva faptului că cu câteva luni în urmă compania părea că va călca pe urmele Huawei în ceea ce privește relația cu Statele Unite.

Revenind la vârful nostru de gamă, așa cum spuneam, principalul argument de vânzare pare să fie reprezentat de abilitățile sale foto. Iar acest lucru se bazează pe un sistem de patru camere foto. Dintre care nu mai puțin de trei senzori au rezoluții de 64 megapixeli. Senzorul principal este un Sony IMX686 cu OIS. Cel de-al doilea este tot un wide, cu lentile ceva mai mari (35 mm, f/1.9, față de f/1.6 la primul). Al treilea senzor de 64 MP este un ultrawide. A patra cameră este una de tip periscop, cu OIS. Senzorul este de 8 megapixeli, iar abilitățile de zoom optic merg până la 5x.

Cu un asemenea sistem de camere, ZTE Axon 30 Ultra ar trebui să fie capabil de rezultate impresionante. Însă contează și partea de software în această ecuație, așa că, pentru moment, așteptăm cu interes și ceva review-uri.

În mod surprinzător, camera foto frontală își face loc într-un orificiu. Asta deși la generația anterioară aveam o cameră foto frontală integrată sub display. Modelul Ultra nu apelează la această tehnologie, deși compania a dezvoltat-o mai departe (se pare că doar varianta standard de Axon 30 beneficiază de ea). Rezoluția acestei camere foto este de 16 megapixeli.

Ecranul este un OLED cu diagonală de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Are o rată de refresh de până la 144 Hz și marginile laterale ușor curbate. Oferă suport pentru HDR10+. În spatele său ticăie, așa cum era de așteptat la acest nivel, un chipset Qualcomm Snapdragon 888. Memoria RAM poate fi de 8 GB, 12 GB sau chiar 16 GB, iar capacitatea internă de stocare pleacă de la 256 GB și ajunge până la 1 TB.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4600 mAh, care se poate încărca cu până la 66W. Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața MyOS 11 peste el.

Deocamdată se cunosc doar prețurile pentru China pentru ZTE Axon 30 Ultra. Însă ele arată promițător, cu varianta de top (16 GB + 1 TB) la vânzare pentru aproximativ 1020 de dolari. Repet, prețul este valabil pentru China.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep