HomeMobileAndroidLeak: primele imagini cu Google Pixel 6

Leak: primele imagini cu Google Pixel 6

Cu câteva zile înaintea începerii conferinței Google I/O 2021 au ajuns pe net primele imagini cu viitorul smartphone Google Pixel 6 și nu arată chiar rău.
Cu câteva zile înaintea începerii conferinței Google I/O 2021 au ajuns pe net primele imagini cu viitorul smartphone Google Pixel 6 și nu arată chiar rău.

Zilele trecute au ajuns pe net primele imagini cu viitoarele smartphone-uri Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro, amble având un nou design ce se remarcă printr-o bordură generoasă pe partea din spate. Din câte am înțeles Google Pixel 6 va avea un sistem foto cu două camere în timp ce varianta Pro va veni cu trei camere foto.

Pe partea din față se poate vedea existența unui display cu margini subțiri, suport pentru cititor de amprentă sub display șu o singură cameră selfie, pusă într-o gaură din ecran.

O altă noutate majoră ar fi faptul că generația Google Pixel 6 va fi construită cu cip-ul Whitechapel GS101 realizat de Google în parteneriat cu Samsung, chestie care ne spune că Google vrea să copieze strategia Apple și să vină cu un cip special, mai puternic, personalizat.

Deocamdată detaliile sunt puține vizavi de noua generația Pixel 6, mă aștept ca la Google I/O 2021 ce începe marți, să primim mai multe informații.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep