HomeFeaturedFocusRecomandare: câteva huse pentru iPhone 12/12 Pro

Recomandare: câteva huse pentru iPhone 12/12 Pro

Pentru toți cei ce sunt în căutarea unei huse de iPhone 12, avem câteva recomandări.
Pentru toți cei ce sunt în căutarea unei huse de iPhone 12 / 12 Pro, avem câteva recomandări.

În ultima perioadă am primit mai multe întrebări legate de ce huse de iPhone 12 am recomanda, așa că am apelat la partenerul nostru MobileDirect și am testat câteva dintre cele mai interesante huse pentru acest smartphone, cu o gamă variată de prețuri. Haideți să vedem despre ce este vorba.

Prima opțiune este o husă originală Apple Silicone cu MagSafe realizată din silicon, de culoare neagră. Merge foarte bine cu orice culoare de smartphone și imi place că se strânge foarte bine pe iPhone.

Husă iPhone 12 Apple Silicone cu MagSafe.

Are avantajul unei construcții elegante și o senzație fină la atingere și cu toate astea oferă și o prindere foarte bună. Nu este deloc groasă, așa că puteți păstra o grosime rezonabilă a smartphone-ului. Singurul dezavantaj ar fi că atrage praful.

A doua propunere este o husă Spigen Core Armor Black, realizată din gel TPU premium, ce protejează atât telefonul cât și camera. Are striații pe spate pentru o aderență bună și are o grosime de doar 2.79 mm.

Husa se prinde bine de smartphone și nu pare să se deformeze în timp. Fantele pentru difuzor și încărcător sunt tăiate exact, nu e nevoie să aveți vreu cablu special.

Pentru aceia dintre voi care își doresc o husă transparentă din gel TPU și spate din plastic transparent, propunerea noastră este Ringke Fusion Grey. Și aceasta este o husă subțire, care arată bine și permite punerea în evidență a design-ului iPhone-ului 12.

La fel ca și celelalte două huse prezentate anterior, Ringke iese puțin peste sticla telefonului pentru a oferi protecție și display-ului. Merge fără probleme să fie folosită și pentru încărcarea wireless.

Îmi place că se prinde bine pe conturul telefonului. Pe de altă parte amprentele sunt vizibile.

Mai departe vreau să vă propun o husă din seria CUBZ Hybrid Shell Case cu MagSafe. Eu am testat modelul verde, care arată chiar interesant. Vorbim tot de o construcție din gel TPU, cu margini înalte ce depășesc nivelul display-ului pentru a-i oferi protecție la un eventual impact. Are o suprafață netedă și cu toate astea aderența este foarte bună.

Are avantajul că este foarte subțire și nu mărește dimensiunea smartphone-ului, în același timp fiind compatibilă cu încărăctoarele MagSafe. Se mulează bine pe forma smartphone-ului. Puteți vedea că butoanele ies puțin peste nivelul carcasei pentru a oferi un acces facil.

Totodată, această husă CUBZ acoperă bine și sistemul de camere foto.

Am lăsat la final o husă mai specială, un model CUBZ cu construcție din plastic pentru protecție maximă. Face parte din seria CUBZ Carbon Fiber, eu am testat varianta pe roșu. După cum puteți vedea marginile sunt ranforsate cu plastic și pe aveți și urechiușă de care puteți prinde un breloc, livrat odată cu husa.

Marginile sunt din silicon, spatele din plastic tare pentru o protecție suplimentară la șocuri. Se poate vedea și că marginile trec bine peste nivelul display-ului tocmai pentru a-l putea proteja în cazul scăpării pe suprafețe tari.

Având un spate transparent, husa lasă să se vadă logo-ul Apple și culoarea telefonului. Singurul dezavantaj ar fi acela că mărește puțin volumul telefonului.

Acum voi alegeți ce vă place!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep