HomeMobileAndroidUna dintre functiile faine de pe S21 ajunge si pe seria Samsung...

Una dintre functiile faine de pe S21 ajunge si pe seria Samsung Galaxy Note20/S20

Director’s View, funcția de îngregistrare simultană de pe camera principală și selfie ajunge acum și pe seria Galaxy S20/Note20.

Una dintre cele mai faine funcții introduse de Samsung cu seria Galaxy S21, adică Director’s View, ajunge acum și pe modelele din seria S20/Note20. Prin intermediul ei este posibil să înregistrăm video simultan de pe camera principală și cea secundară, cu inversarea imaginii principale.

Aparatele Samsung din seria S20/Note20 care au primit deja noul firmware cu update-urile de securitate Android pentru luna mai beneficiază și de o versiune Director’s View. Mă refer aici la modelele Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20, sau Galaxy Note 20 Ultra ce vor avea în aplicația Camera funcția Dual Recording, fiind o variantă personalizată a Director’s View de pe seria Galaxy S21.

E posibil ca ceva similar să ajungă și pe Galaxy S20 FE sau pe modelele cu ecran pliabil în perioada următoare.

Pentru aparatul Samsung Galaxy Note20 5G pe care îl folosesc nu e disponibil încă noul firmware, îl aștept și vă dau mai multe detalii imediat ce îl primesc.

Ca să verificați disponibilitatea noului update mergeți în Settings » Software update și verificați dacă aveți vreo notificare acolo. Din experiența de până acum, în România va veni cu o întârziere de aproximativ 10 zile de la lansarea pe piața internațională.

Cu toate astea am zis că merită să știți de update și să fiți pregătiți.

via SM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep