HomeCloud & MobilityGoogle Workspace disponibil gratuit pentru toata lumea: ce este si cum se...

Google Workspace disponibil gratuit pentru toata lumea: ce este si cum se foloseste?

Serviciul Google Workspace este disponibil de azi pentru toată lumea, în formă gratuită pentru început.
Serviciul Google Workspace este disponibil de azi pentru toată lumea, în formă gratuită pentru început.

După ce l-a prezentat mai în detaliu la conferința I/O 2021, Google a lansat azi serviciu Workspace pentru toți utilizatorii G Suite, cu acces gratuit. Workspace poate fi considerat drept o alternativă la Teams, oferind un sistem integrat de acces către Gmail, Chat, Calendar, Drive și Docs, serviicii din portofoliul Google, cu un aspect puțin mai modern. Apelând la Workspace nu veți primi neapărat o nouă interfață, ci o platformă din care să accesați mai ușor celelalte servicii, în loc să fiți nevoiți să săriți de la unul la altul.

Materialul de promovare Google e foarte fain:

Workspace introduce și alte lucruri faine: sugestii pentru tag-uri și link-uri în documente plus camere de chat numite Spaces. În acest moment Workspace funcționează în varianta gratuită, în scurt timp va veni și cea pe bani, cu ceva mai multe opțiuni.

Dacă vreți să activați Workspace și să vă jucați cu platforma, mergeți în Gmail din browser, alegeți Settings și apoi din Chat and Meet activați Google Chat. Salvați și bucurați-vă de un spațiu comun în care aveți la dispoziție documentele, calendarul și opțiunea de comunicare, colaborare și partajare de documente.

În momentul actual este o soluție gratuită de colaborare ce poate fi folosită excelent de către utilizatorii casnici, elevi și chiar în interiorul companiilor mici. Încercați-o și vedeți dacă vă place!

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep