HomeFeaturedFocusHonor 50 Pro testat in AnTuTu Benchmark

Honor 50 Pro testat in AnTuTu Benchmark

Honor 50 Pro

Faptul că Honor 50 Pro a fost testat în celebra aplicație de benchmark ne oferă câteva indicii importante. În primul rând este un semn că terminalul este foarte aproape de forma finală. Și, implicit, de momentul apariției sale oficiale. Aici oricum existau informații că evenimentul Honor va avea loc pe 16 iunie. Apoi avem confirmarea faptului că în cadrul acestui eveniment vom vedea de fapt o familie de terminale, nu doar o apariție solitară. Cel mai probabil, pe lângă varianta standard și cea Pro, vom mai vedea și adevăratul vârf de gamă, modelul Pro+.

Nu în cele din urmă, aflăm în urma vizitei făcute în aplicația de benchmark și câteva detaltii de natură tehnică despre dispozitivul nostru. Cum ar fi faptul că se va baza pe platforma Snapdragon 778 a celor de la Qualcomm. Cu procesor grafic Adreno 642L. Memoria RAM a unității testate a fost de 8 GB (LPDDR4x).

Mai vedem de asemenea că Honor 50 Pro va avea o capacitate internă de stocare de 256 GB. Și că sistemul său de operare va fi un Android 11. Dacă se confirmă ultimele zvonuri, vor exista și serviciile Google în ecuație.

Ecranul va avea o rată de refresh de 120 Hz. Un senzor principal al sistemului foto de pe spate, cu rezoluție de 108 megapixeli (modelul Pro va avea în total trei camere foto pe partea din spate) și o viteză de încărcare a acumulatorului de 100W, completează lista cu detalii tehnice care se cunosc până în prezent.

Honor 50 Pro pare să fie ceea ce entuziaștii numesc premium mid-range. Specificații apropiate de cele de top, un design elegant și atent realizat, dar mai ales un preț ceva mai accesibil decât cele practicate în clasa high-end. Iar performanțele nu sunt departe. Modelul nostru a scos în AnTuTu un scor de 525.904 puncte. Va fi interesant de vâzut cât de repede ajunge în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep