HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy F22 listat in Google Play Console

Samsung Galaxy F22 listat in Google Play Console

Samsung Galaxy F22

Cu ocazia acestei listări au ieșit la iveală și câteva specificații tehnice pentru Samsung Galaxy F22. Care, alăturate zvonurilor care au circulat în ultima vreme, ne arată o imagine destul de clară pentru viitorul smartphone mid-range. Un telefon care se va preta destul de bine la pachetele din ofertele operatorilor de telefonie mobilă. Și care s-ar putea să ajungă în Europa sub denumirea de Galaxy A22. Asta pentru a sta alături (dar în același timp a nu fi confundat) de A22 5G.

Dispozitivul se va baza pe un chipset MediaTek Helio G80. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Probabil că vor exista și alte configurații de memorii, dar aceasta a trecut (cu brio) prin procesul de certificare din partea Google. Sistemul de operare va fi un Android 11. Cel mai probabil cu interfața OneUI 3.1 peste el.

Samsung Galaxy F22 va avea un ecran de 6,5 inchi. Rezoluția va fi HD+, iar în partea de sus se va găsi un notch în formă de picătură. Cel mai probabil este vorba despre un panel IPS LCD, pentru că senzorul de amprentă digitală este plasat lateral. Și mai ales pentru că este mai ieftin decât un AMOLED.

Zvonurile spun că pe partea din spate dispozitivul va avea un sistem foto compus din patru camere. Senzorul principal va avea rezoluția de 48 megapixeli și va fi ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Ultimele două camere vor fi probabil de câte 2 megapixeli fiecare, una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Viteza acestuia de încărcare va fi de 15W.

Nu avem o dată clară de apariție pentru Samsung Galaxy F22. Însă faptul că el a fost certificat de Google ne spune că nu este foarte departe.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep