HomeMobileAndroidUn an de Petal Search si cateva promotii

Un an de Petal Search si cateva promotii

În urmă cu un an era lansat Petal Search, motorul de căutare al Huawei pentru smartphone.
În urmă cu un an era lansat Petal Search, motorul de căutare al Huawei pentru smartphone.

Petal Search este un motor de căutare lansat de Huawei pentru smartphone și tabletă ce oferă acces la știri, ajută la găsirea unor locații de interes aflate în apropierea utilizatorului, la îmbunătățirea experienței de shopping online și la găsirea celor mai bune oferte de călătorie. El a fost extins împreună cu partenerii din Europa, pentru a veni în ajutorul utilizatorilor ce doresc să caute informații utile.

Citeam că deși numeroase restaurante au avut de suferit din cauza contextului dificil la nivel global, Petal Search a colaborat cu parteneri de top, pentru a permite utilizatorilor să găsească cu ușurință restaurante într-o selecție de peste 4 milioane de restaurante din 170 de țări. Au fost generate mai multe campanii care au ajuns la peste 2 milioane de utilizatori din mai multe țări europene, pentru a-i ajuta pe oameni să-și găsească restaurantele preferate și să-și planifice cu ușurință prânzul, oferindu-le șansa de a verifica disponibilitatea în timp real și de a rezerva o masă cu doar câteva clicuri.

Zilele acestea se împlinește un an de la lansare, motiv pentru care compania chineză sărbătorește evenimentul prin oferirea de beneficii utilizatorilor. Astfel, utilizatorii care accesează Petal Search până pe date 25 iunie 2021, vor avea la dispoziție o serie de surpize, printre care se numără puncte de reducere Huawei sau vouchere pentru aplicații precum Bolt, Tradeinn, Zaful, Udemy, sau Hawkers. Utilizatorii trebuie să acceseze iconița aniversară Petal B-day, de sub bara de căutare din cadrul Petal Search, să deblocheze acțiunile zilnice și să urmeze instrucțiunile de acolo pentru a obține voucherele disponibile.

Câteva informații despre Petal Search din ultimul an:

  • 28 mai 2020: Petal Search este publicat în AppGallery, în peste 170 de țări și regiuni, cu tab-uri pentru web, aplicații, știri, videoclipuri și imagini.
  • iunie 2020: Petal Search este preîncărcat și actualizat pe seria HUAWEI P40 și pe toate smartphone-urile HMS.
  • iulie 2020: Petal Search integrează căutarea vocală și vizuală, și tab-uri de căutare pentru shopping, clasamente sportive live, hoteluri și zboruri.
  • septembrie 2020: Sunt adăugate categoriile de muzică, cărți, personalizarea newsfeed-ului și notificări de tip push.
  • octombrie 2020: Sunt incluse căutarea avansată de știri, indexarea in-app, anunțurile, rezultatele de căutare prin geo-localizare și multe altele.
  • noiembrie 2020: Apare categoria de subiecte populare, colecții, Search Kit pentru dezvoltatori.
  • decembrie 2020: Se lansează www.petalsearch.com.
  • ianuarie 2021: Sunt adăugate Centrul de confidențialitate și instrumentul openweb pentru webmasteri.
  • februarie 2021: Sunt lansate canalele Nearby pentru oferte locale și Petal Merchant Center pentru retaileri.
  • martie 2021: Sunt adăugate Petal Go (asistentul tău), traducerea automată în căutarea vizuală, selecții personale de newsfeed și Local Business Center pentru IMM-uri.
  • mai 2021: Urmează să fie adăugate Informații privind restricțiile Covid, imobiliare, liga eSports și informații despre cutremure, printre alte noi funcții.

Detalii mai multe găsiți pe site-ul Petal Search.

Voi ați folosit Petal Search? Pentru mine s-a dovedit util în situațiile în care am avut nevoie să găsesc pachetele de instalare pentru diverse aplicații ce nu erau disponibile direct în AppGallery.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep