HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 11 Ultra, acumulator si autonomie

Xiaomi Mi 11 Ultra, acumulator si autonomie

Mi 11 Ultra

Am testat cu câteva zile în urmă performanțele lui Xiaomi Mi 11 Ultra în cele mai populare aplicații de benchmark. Și am promis că voi reveni și cu un test de autonomie. O caracteristică extrem de importantă pentru orice smartphone și cu atât mai mult pentru un vârf de gamă cu pretenții. Și cu un preț de vânzare destul de mare, aș putea să adaug.

Terminalul nostru este echipat cu un acumulator Lithiu Polimer cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea ultra-rapidă de până la 67W. Din păcate în pachetul sample-ului pentru unitatea testată de noi nu era și încărcătorul. Mi-ar fi plăcut să testez și viteza de încărcare. De obicei rezultatele sunt spectaculoase. Pachetele comerciale nu au această problemă, vin cu încărcătorul inclus în cutie.

Dacă în utilizarea cotidiană acesta pare destul de capabil (am pierdut 13% din baterie rulând toate aplicațiile de benchmark din materialul anterior cu Mi 11 Ultra) și am trecut lejer de bariera psiholigică de o zi de utilizare, am vrut totuși să apelez și la un benchmark.

Am rulat testul de baterie din PCMark. Ce a ieșit vedeți în capturile de ecran de mai jos.

Rezultatul este unul mai mult decât satisfăcător, având în vedere că am rulat testul cu luminozitatea ecranului setată la maxim și că rezoluția ecranului și rata de refresh au fost setate la maxim (WQHD+ și 120 Hz).

Așa că cred că pot să afirm fără ezitare că acumulatorul lui Xiaomi Mi 11 Ultra este la înălțimea restului performanțelor acestui smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep