HomeFeaturedFocusFreeBuds 4, primele casti True Wireless open-fit sunt lansate oficial si in...

FreeBuds 4, primele casti True Wireless open-fit sunt lansate oficial si in Romania

Huawei a lansat oficial căștile FreeBuds 4 Truw Wireless open-fit cu sistem de anulare activă a zgomotului și au un preț promoțional.
Huawei a lansat oficial căștile FreeBuds 4 True Wireless open-fit cu sistem de anulare activă a zgomotului și au un preț promoțional.

Astăzi am primit și eu la teste căștile Huawei FreeBuds 4, primele căști True Wireless open-fit cu anulare activă a zgomotului și am aflat că ele sunt disponibile pentru precomandă în magazinul Huawei cu un preț promoțional de 599 LEI. FreeBuds 4 propun ideea de anulare a activă a zgomotului de fond pe un design care se adaptează formei urechii.

Anularea pasivă a zgomotului se realizează, în principal, prin dopuri fizice care izolează canalul auditiv de zgomotul extern, în timp ce ANC funcționează prin microfoane și prin utilizarea undelor sonore care anulează zgomotul. ANC utilizează mijloace digitale pentru a neutraliza activ zgomotul extern, eliminând zgomotul care nu poate fi anihilat prin mijloace fizice. Majoritatea căștilor wireless open-fit, care se adaptează formei urechii, nu dețin funcția ANC. Când utilizatorii poartă căști fără ANC, trebuie adesea să mărească manual volumul pentru a se bucura de muzică în medii zgomotoase, cum ar fi în metrou și autobuz sau pe drumurile aglomerate. Însă o experiență de ascultare liniștită și confortabilă devine dificilă în genul acesta de contexte.

Designul open-fit este mai aerisit și mai confortabil pentru utilizator, datorită absenței dopurilor care pătrund adânc în canalul urechii. Este o chestie de percepție, pentru că unii utilizatori vor prefera formatul clasic, cu dopuri din silicon care blochează canalul auditiv, alții vor fi deschiși ideii open-fit.

Soluția căștilor HUAWEI FreeBuds 4 este tehnologia Adaptive Ear Matching (AEM). Prin detectarea automată a formei urechii și a modului de purtare, căștile HUAWEI FreeBuds 4 pot determina în mod inteligent setarea optimă de anulare a zgomotului pentru fiecare utilizator, oferind cea mai confortabilă experiență de anulare a zgomotului și o calitate audio constantă de înaltă rezoluție, indiferent de situație. Împreună cu algoritmul AI încorporat, căștile atribuie apoi cei mai potriviți parametri de anulare a zgomotului din diferite seturi de date, oferind cea mai eficientă performanță de anulare a zgomotului. Astfel, când căștile sunt puse în urechi, acestea detectează automat forma canalului auditiv al utilizatorului și reglează algoritmul ANC din peste 10 variante disponibile.

Huawei FreeBuds 4 sunt căști ce cântăresc câte 4,1 grame fiecare, în timp ce carcasa este redesenată față de seria FreeBuds 4i sau 3, fiind mai rotunjită și cu o greutate de doar 38g.

Printr-un proces de design ergonomic și mii de etape de modelare 3D a urechilor, căștile HUAWEI FreeBuds 4 sunt curbate perfect pentru o potrivire mai bună și o experiență de purtare ușoară, atingând un echilibru excelent între anularea zgomotului și confort.

Căștile se pot conecta ușor cu dispozitivele din apropiere, fiind primul dispozitiv care suportă conectarea rapidă cu un MateBook HUAWEI aflat în apropiere, o fereastră se deschide instant pe laptop anunțând posibilitatea de conectare, fără a mai fi nevoie de scanare bluetooth și alți pași intermediari.

Pentru smartphone merg fără probleme cu Android și iOS – în premieră acestea sunt detectate de AI Life de iOS, chestie care nu se întâmplă cu modelele FreeBuds 4i sau 3.

Căștile suportă o gamă de frecvențe de până la 40kHz, redând vocile și sunetele de înaltă frecvență foarte clar. HUAWEI FreeBuds 4 oferă înregistrare HD și mod de latență redusă, pentru ca utilizatorii să se bucure mai mult de jocuri și divertisment cu o calitate audio înaltă. Au fost charging și opțiunea de conectare duală.

Despre autonomie și cum funcționează o să vă spun zilele următoare, imediat ce mă lămuresc ce și cum.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep