HomeFeaturedFocusSeria iPhone 13, cateva detalii fizice

Seria iPhone 13, cateva detalii fizice

iPhone 13

Au ieșit la iveală fotografii cu primele huse de protecție pentru viitoarea serie iPhone 13. Și ele relevă câteva schimbări față de generația anterioară. Schimbări la nivel de design, pentru că în ceea ce privește specificațiile tehnice, unele voci spun că entuziaștii Apple vor fi ușor dezamăgiți dacă au așteptări prea mari.

Ce vedem încă de la prima vedere în fotografiile obținute de la MobileDirect este faptul că acum avem patru dimensiuni diferite pentru cele patru terminale. iPhone 13 și modelul Pro nu mai au aceeași dimensiune și husele sau carcasele lor nu vor mai putea fi schimbate între ele. De fapt, par să difere mai degrabă cele două module foto de pe spatele terminalelor.

Oricum, vedem o nouă poziționare a senzorilor în cadrul modulelor foto pentru cele două telefoane. Zvonurile mai vorbesc despre un finisaj mat în locul celui mai glossy de la seria anterioară pentru cele două Pro-uri. De asemenea, s-ar părea că Pro Max va fi ceva mai mare decât predecesorul său.

Toate cele patru telefoane din seria iPhone 13 vor rămâne, conform zvonurilor, cu conectorul Lightning, deși s-a tot vorbit despre USB Type-C. Este posibil să le vedem echipate cu display-uri LTPO cu rată de refresh de 120 Hz. Însă bursa zvonurilor este destul de volatilă, așa că toate aceste detalii de natură tehnică sunt deocamdată destul de incerte.

Cert este că toate cele patru terminale își vor face apariția în luna septembrie a acestui an.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep